Wie komen er eigenlijk op deze en andere wekelijkse bijeenkomsten in Groningen?

door | 8 december 2021 | Geen Test-, Mondkap- of Vaccinatiedwang

Als we de lokale media mogen geloven dan is het een groep van laag opgeleide werklozen die in een desinformatie bubbel leven gevuld met gevaarlijke complottheorieën. Deze beeldvorming blijkt geheel onterecht weten wij uit de talloze ontmoetingen die we hebben gehad op de wekelijkse bijeenkomsten hier in Groningen.

Naast de ontmoetingen met demonstrerende (hoog)leraren van de RUG, artsen en zorgverleners van het UMCG, ondernemers en veteranen zijn de ontmoetingen met mensen uit (voormalige) dictaturen zoals China, Vietnam en Iran het meest indrukwekkend. Eigenlijk hebben ze allemaal dezelfde boodschap: Nederland word wakker! Wat hier nu gebeurt hebben wij zien gebeuren in onze landen en dat moeten we koste wat het kost voorkomen.

Deel dit artikel
Geen Vaccinatiepaspoort

Bescherm het recht op gelijke behandeling en privacy.

Geen Test-, Mondkap- of Vaccinatiedwang

Bescherm het recht op lichamelijke integriteit.

Geen Avondklok

Bescherm het recht op bewegingsvrijheid, betoging en eigendom.